НОВА ГОДИНА 2018г, 20.10.2017г. -ПЕТЪЧЕН ОДРИН-ПОТВЪРДЕН, 21.10.2017г. - ОДРИН-ПОТВЪРДЕН, 24-26.11.2017г. - ИСТАНБУЛ, 01.11.2017г. - ПЛЕВЕН, 04-05.11.2017г. - СЪКРОВИЩАТА НА КАРПАТИТЕ, 18.11.2017г. - ЧОРЛУ   

Актуални оферти за екскурзии и почивки

НОВА ГОДИНА 2018 в БЕЛГРАД, СЪРБИЯ

Цени от: 499.00 лв.
Продължителност 4 дни / 3 нощи
Маршрут: Ямбол - София - Белград -София - Ямбол

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА: 
Хотел Majestic 4* - 
www.majestic.rs 
разположен в сърцето на Стари Белград на пешеходна зона Княз Михайло и площад Република 

 

 

ХОТЕЛ Възрастен в двойна стая Възрастен в единична стая Трети възрастен Дете до 12г в стая с 2-ма възрастни
MAJESTIC 4* 499.00 лв 575.00 лв 485.00 лв 469,00 лв

 

 

 

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30,00 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки. 

Ползване на паркинг към хотела или обществен паркинг е около 15 евро на ден. (заплаща се лично на място). 

МЕНЮ ЗА НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ:

 Очаквайте скоро!!!

Дати
30.12.2017г. до 02.01.2018г.
Цената включва
 • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
 • водач от фирмата организатор
 • екскурзоводско обслужване
 • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
 • 3 нощувки, 3 закуски, 1 стандартна вечеря на 30.12.2016 в ресторанта на хотел "MAJESTIC" 4*
 •  Празничната новогодишна вечеря ще се проведе в ресторанта на хотел Majestic 4* на 31.12.2016 с местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика. 
Цената не включва
 • входни такси за туристическите забележителности
 • екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
 • вечеря на 01.01.2018г. в ресторант MIKAN - 20 евро на човек(включва зимна салата, предястие, основно ястие, жива музика. Не включва напитки)
 • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани
 •  доплащане за транспорт в двете посоки от Ямбол  – 45лева; 
ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

/ЯМБОЛ - СОФИЯ – БЕЛГРАД/ 
(След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от Ямбол - 45лв. на човек двупосочно). 

Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч.(при записани туристи от Ямбол тръгването ще бъде в 03:00ч. от Автогара Ямбол). Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в  хотела. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка. 

Ден 2

/БЕЛГРАД / 
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Подготовка за празничната вечер.
Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел "MAJESTIC" 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на месни алкохолни напитки(наливни вино и ракия). Нощувка. 

Ден 3

/БЕЛГРАД – НОВИ САД*/ 
Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Вечеря по желание в ресторант MIKAN(с допълнително заплащане). Нощувка. 

Ден 4

/БЕЛГРАД – СОФИЯ - ЯМБОЛ/ 
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд, в Ямбол – късно вечерта. 

Необходими документи
 • лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
 • Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
Забележки
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Начин на плащане: аванс в размер на 100.00 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
 • Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. *Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.
 • Туроператорът е сключил застраховка "Отговорност на туроператора" по смисъл на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма - застрахователна полица № 16 902 1315 0000323935 в ЗАД Армеец