ЛЕТНИ ПОЧИВКИ 2017 В ТУРЦИЯ!, АЛЕКСАНДРУПОЛИС - 26.08.2017г- STOP, ЧОРЛУ - 02.09.2017Г, ОДРИН - 09.09.2017г, ИСТАНБУЛ - 22-24.09.2017г - ПОТВЪРДЕНА, СОЛУН-МЕТЕОРА-ВЕРГИНА - 22-24.09.2017г   

Актуални оферти за екскурзии и почивки

Мистичният остров " Св. Анастасия" - 02 септември 2017г

Цени от: 20.00 лв.
Продължителност 1 дни / 0 нощи
Маршрут: Търговище - Ямбол - Бургас

"Света Анастасия" е български остров в Бургаския залив на Черно море. Между 1945 и 1990г. , острова носи името Болшевик. Структурата му е от вулканични скали и на него се намира манастира "Св. Анастасия". Тук времето заспива, дъждът спира а тишината е ..... просто оглушителна.

Тръгване от Търговище - цена: 30 лв.

Тръгване от Ямбол - цена: 20 лв.

Дати
02.09.2017г.; 
Цената включва

 - транспорт с автобус на фирма"Дичони" - гр.Ямбол.

 - медицинска застраховка

 - екскурзоводски услуги

Цената не включва

 - Лични разходи

 - Двупосочен билет за Корабчето до острова: възрастен - 12лв., учащи и пенсионери - 8 лв.

 - Вход за Музея: възрастен - 6лв., учащи и пенсионери - 3лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

  Тръгване в 05:30ч. от ОМV - гр.Търговище, а в 07:30ч. от Автогара-гр.Ямбол. Пристигане в гр.Бургас.

  Качване от пристанището на корабче , което отплава за о.в "Св.Анастасия". Това е единственият български остров, на който има църква- "Успение Богородично". Най-ранните данни за съществуването на обителта са от 15 век. През годините манастира е бил опожаряван няколко пъти и нападан от пирати. Лекарна, предлагаща чудодейни билки и отвари по стари рецепти, манастирска килия от Средновековието, в която може да пренощувате, ресторант с ястия по стари рецепти... и всичко това на най-романтичното място в Бургаския залив. Пристигайки на острова свободно време. Възможност за разглеждане на манастира, църквата, музея и разбира се да седнете и хапнете , от предлаганите ястия по стари резепти. 

  Оплаване обратно към Бургас. Свободно време за разходка в Морската градина и плаж. В 17.00ч. тръгване към МОЛ"Галерия". Свободно време за разглеждане и покупки.

Отпътуване към гр.Ямбол и гр.Търговище

Допълнителни

Важно:  Екскурзията ще се проведе при минимум 30 записани туристи. 

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на посещаваните обекти. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Поведение на туристите:

  • Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.
  • По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.
  • По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.
  • Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.
  • При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.
  • При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.
  • При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса.