НОВА ГОДИНА в ROYAL SEGINUS 5* ,АНТАЛИЯ-ПОТВЪРДЕНА, МИНИ ПОЧИВКА 2018 В КУШАДАСЪ, 16.12.2017г. - ЧОРЛУ-ПОТВЪРДЕНА, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2018 В ТУРЦИЯ   

Актуални оферти за екскурзии и почивки

Истанбул - 24 - 25 февруари 2018г.

Цени от: 95.00 лв.
Продължителност 2 дни / 1 нощи
Маршрут: Ямбол - Истанбул - Ямбол

Цена с тръгване от гр.Ямбол - 95.00 лв

Подарете си незабравимо преживяване, дори и само за един уикенд – ваканция в Истанбул - градът, където се прегръщат магията на Ориента и модерния облик на съвременен град. Дали ще се разходите из Капалъ чарши, където цветовете са в изобилие или ще се пренесете в атмосфера на истинска екзотика, а може би ще предпочетете да посетите Синята джамия, нашите предложения за уикенд в Истанбул Ви обещава много интересни преживявания. Гарантираме Ви един неповторим уикенд в тайнствения Истанбул, където ще Ви обградят с лукс и удобства.

Дати
24.02.2018г. до 25.02.2018г.
21.04.2018г. до 22.04.2018г.
23.06.2018г. до 24.06.2018г.
18.08.2018г. до 19.08.2018г.
Цената включва
 • Транспорт с луксозен автобус на фирма "Дичони" - гр. Ямбол
 • 1 нощувка с 1 закуска в хотел 3* 
 • Гранични и магистрални такси
 • Медицинска застраховка
 • Бонус посещение на търговски комплекс "Форум Истанбул"
 • водач по време на пътуването от ТА " Ан Мар Травел"
Цената не включва
 • лични разходи
 • Медицинска застраховка за лица от :

          от 60 до 70 годишна възраст се доплаща по 6,00 лв.

          от 71 до 75 годишма възраст се доплаща по 8,00 лв

          от 76 до 80 годишна възраст се доплаща по 18,00 лв

          над 81 годишна възраст се доплаща по 40,00 лв

 • Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“, чрез ЗД „Булстрад” АД е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. 
 • Допълнителни екскурзии :
 • Панорамна обиколка на Истанбул15 евро
 • Разходка с корабче по Босфора20 евро
 • Посещение на двореца Долмабахче и Египетския пазар - 28 евро
 • Посещение на двореца Топ Капъ и църквата "Св. София" - 33 евро
 • Посещение на Принцовите острови - 25 Евро
 • Посещение на Миниатюрк -музей на открита площ - 25 евро
 • посещение на небостъргача "Сапфир" и гледане на 4D филм25 евро
 • вечеря ресторант" Ташхан"- 30евро    * Програмата представя традиционния турски фолклор, ориенталски обичаи, диско. *Меню: салата асорти ( ордьовър), топли предястия, зелена салата, основно ястие, сезонни плодове за десерт. На човек се полагат: 2 чаши водка, ракъ или джин; или 2 бири; или 2 безалкохолни; или 1 малка бутилка вино от 350 мл.  20:00 – 24:00h.
 • вечеря на корабче по Босфора - 35 евро Програмата включва : традиционен турски фолклор , Бели денс и Диско. Меню: Предястие, Основно ястие и салата, десерт , алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

Цената на допълнителните екскурзии включва : транспорт, входни таски на посещаваните исторически обекти, лицензиран екскурзовод на български език.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

Тръгване  в  04:00ч. от Автогарата гр.Ямбол . Пристигане   9:30ч. в Истанбул –единствения в света град разположен на два континента, разделящ Европа и Азия, обединяващ Черно и Мраморно море, разположен на двата бряга на пролива Босфор.  Настаняване в  хотела. Провеждане на допълнителните екскурзии ( срещу допълнително заплщане). Възможност за разходка и пазаруване на „ Капалъ чарши”. Вечерта по желание в ресторант "Ташхан" или на корабче по Босфора , (срещу допърнително заплащане),богата вечеря с традиционни ястия и напитки, програма с ориенталски танци, традиционен турски фолклор и DJ. Нощувка в хотела.

Ден 2

Закуска в хотела. По желание разходка с корабче по Босфора(срещу допълнително заплащане).Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта Румели Хисар, след което корабчето се отправя към Азиатският  бряг. По бреговете на Босфора могат да се видят старовремски дървени вили, дворци от мрамор, крепости и малки рибарски селца. По желание посещение на Двореца " Долма бахче",Египетския пазар и качване на небостъргача "Сапфир"( срещу допълнително заплащане). По обяд напускане на хотела и отправяне към търговски комплекс "Форум Истанбул". В него се намира известният аквариум "Тюркоазоо". Ще се насладите на невероятни моски организми, флора и фауна в 80 метров тунел. Свободно време за разглеждане на аквариума и множеството магазини и даже може да седнете и да похапнете в някое от заведенията. В късния следобед отпътуване за България.

Необходими документи
 • За лица над 18 години- валиден задграничен паспорт 6 МЕСЕЦА след края на почивката;
 • За лица под 18 години- валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие).Ако детето пътува с единият или без родители- нотариално заверена декларация (оригинал и копие) от двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие);
 • Безвизов режим за граждани с български паспорти.
Забележки

Важно :  Ексурзията се провежда при минимум 30 записани туристи.

Агенцията не носи отговорност при промяна на цените на входните музейните такси.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Поведение на туристите:

 • Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.
 • По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.
 • По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.
 • Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.
 • При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.
 • При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.
 • При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса. 
Допълнителни

Отстъпка за деца до 12 г. настанени в стая с двама възрастни - 80 лв.

Настаняване в единична стая - 125лв.