МИНИ ПОЧИВКА 2018 В КУШАДАСЪ, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ЛЯТО 2018 В ТУРЦИЯ    

Актуални оферти за екскурзии и почивки

Шопинг в ЧОРЛУ - 14.04.2018г.

Цени от: 35.00 лв.
Продължителност 1 дни / 0 нощи
Маршрут: Ямбол - Чорлу - Ямбол

Шопинг за един ден: Фабрика " ТАЧ " , Аутлет център Авантаж и МОЛ „ОРИОН”
Възможност за закупуване на баклава и сладки.

Тръгване от Автогара-Ямбол в 05:30ч.  ЦЕНА: 35 лв.

Дати
14.04.2018г.;  04.08.2018г.;  17.11.2018г.;  15.12.2018г.; 
Цената включва

- транспорт с автобус на „Дичони” гр. Ямбол
- екскурзоводско обслужване   
- медицинска застраховка
- пътни и гранични такси

Цената не включва

-Лични разходи

 - Доплащане за медицинска застраховка:

    за лица от 60 до 70г. - 1лв.

    за лица от 71 до 75г. - 2лв.

    за лица от 76 до 80г. - 3лв.

    на 81г. и нагоре - 5лв. 


-Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“, чрез ЗД „Булстрад” АД е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

Тръгване в 05:30ч. от Автогара – гр. Ямбол. Преминаване на ГККП " Лесово". Посещение на фабриката за спално бельо " Тач" с възможност за покупки. Покупки в   МОЛ "Орион" и "Kippa". Свободно време. Отпътуване за аутлет център "Авантаж". В 17.00ч. отпътуване за България. 

Необходими документи

- За лица над 18 г. задграничен паспорт с валидност 6 месеца след датата на пътуване
- За лица под 18 г. пътуващи с двама родители се изисква задграничен паспорт,
- За лица под 18 г. пътуващи с един родител или без родители се изисквадекларация заверена от нотариус и две ксерокопия на тази декларация,както и ксерокопие на акта за раждане на детето.

Забележки
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 30 туристи
 • Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цената на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и че пътуването няма да се осъществи - 7 дни преди датата на отпътуване.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Поведение на туристите:

 • Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.
 • По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.
 • По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.
 • Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.
 • При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.
 • При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.
 • При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса.