НОВА ГОДИНА в ROYAL SEGINUS 5* ,АНТАЛИЯ-ПОТВЪРДЕНА, МИНИ ПОЧИВКА 2018 В КУШАДАСЪ, 16.12.2017г. - ЧОРЛУ-ПОТВЪРДЕНА, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2018 В ТУРЦИЯ   

Турция

Турция

 • Столица: Анкара
 • Площ: 780 580 km2
 • Население (брой): 74 709 412
 • Официален език: турски
 • Местоположение: Балкански полуостров, Европа и Азия

Обща информация за Турция:

Турция е земя на обширни отворени пространства, масивни планински области, плодородни долини и начупена брегова линия, бързо разрастващи се градове и замиращи села, оживени осветени от неонови светлини морски курорти и усамотени плажове.

Богатото историческо минало е оставило незаличим отпечатък върху страната, с историческите места и археологически открития, разположени сред красивите пейзажи на различни местности. Средиземноморският бряг е насечен от добре запазени гръцко – римски градове, като Ефес и Пергамом, а по неприветливото и неравно Анадолско плато са разположени пещерни църкви, скрити в невероятния приказен пейзаж на Кападокия. Истанбул също предлага множество забележителности като римски акведукти, византийски църкви, турски джамии и дворци.

Развиващото се в културно, икономическо и политическо отношение турско общество днес се стреми да запази своето многонационално наследство и да поддържа съхранилите се през вековете традиции и гостоприемство.

Нощния живот на Турция:

В големите градове като Истанбул, Анталия, Измир и Анкара младото турско поколение посещава джаз барове и огромни дискотеки, които достойно се конкурират с подобни заведения в големите Европейски градове. Междувременно улиците на големите курорти като Мармарис, Кушадасъ и Бодрум са пълни с коктейл барове и пъбове, където се пускат спортни предавания, специално за почиващите туристи. Огромната открита дискотека Халикарнас в Бодрум е с капацитет 5000 души и е една от най-известните в страната. Така наречените „бели денс” танци са турска традиция, която в наши дни е по атрактивна за туристите отколкото за местното население. Този вид танци магат да се наблюдават като част от анимацията в големите хотели или на специално изградени за нощни турове места.

Пазаруване:

Курортите като Мармарис, Кушадасъ и Бодрум притежават пазари, където се предлагат висококачествени сувенири и занаятчийски изделия, копия на оригинални дизайнерски обувки, чанти, очила и часовници.

 • Важна информация за туристите, желаещи да ползват самолетен транспорт с ЧАРТЪРЕН полет  до курортите: Йоздере, Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис/Турция/ по пакетите 9дни/7нощувки.

Полетно разписание за периода от 20.05 до 01.07.2017г:

ден събота

София, Терминал 2 - Бодрум

14:50 – 16:10

ден събота

Бодрум – София, Терминал 2

17:00 – 18:30

*Полетът се изпълнява с България Еър, самолет Embraer 190.

Полетно разписание за периода от 26.08 до 07.10.2017г:

ден събота

София, Терминал 2 - Бодрум

19:00 – 20:20

ден събота

Бодрум – София, Терминал 2

21:10 – 22:40

*Полетът се изпълнява с България Еър, самолет Embraer 190, (като часът за този период подлежи на предоговаряне с по ранен час).

 • Цена: 180,00€ двупосочно на възрастен и деца над 1,99 години; деца до 1,99 години летят безплатно без право на място в самолета и трансфера до съответния хотел.
 • Цената включва:
  • Самолетен билет София – Милас, Турция – София с чартърен полет с включен кетъринг
  • Посрещане от представител на фирмата партньор в Турция
  • Трансфер от летище Милас, Турция до избран от Вас курорт и хотел
  • 23кг. чекиран багаж и 7кг ръчен багаж
  • Летищни такси
 • Цената не включва:
  • Такса гориво, ако има такава. Тази такса се определя седмица преди полета и e в размер между 3-5 евро на човек.

УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Бодрум: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,15 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge)

ЗАБЕЛЕЖКА:

За всички туристи, които желаят да ползват самолетна седалка до Турските курорти: Йоздере, Кушадасъ, Дидим, Бодрум и Мармарис се приспада по 60,00лв на възрастен и дете (с изключение на специалните промоции) от основните пакети в таблиците, а се начислява стойността на самолетния билет.

За всяка дата седалките в самолета са ограничени и подлежат на препотвърждаване от наша страна!