МИНИ ПОЧИВКА 2018 В КУШАДАСЪ, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ЛЯТО 2018 В ТУРЦИЯ    

Актуални оферти за екскурзии и почивки

Почивка в Мармарис 2018 г.

Цени от: 288.00 лв.
Продължителност 9 дни / 7 нощи
Маршрут: София - Ямбол - Айвалък - Кушадасъ - Мармарис

С автобус на фирма „Дичони” и ТА  „Ан Мар Травел” гр. Ямбол

ТРЪГВАНЕ НА ПУБЛИКУВАНИТЕ ДАТИ:

15.30ч. от София (Централна Автогара 27 сектор, каса №19)

20.00ч. от Автогара гр.ЯМБОЛ

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ:

 • Ранни записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати.
 • Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване се заплаща по съответната дата на стандартни цени.
 • Всеки турист, който е резервирал и заплатил пакет за ранно записване, в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по съответните тарифи, губи на 100% внесената сума.
Дати
11.05.2018г.;  18.05.2018г.;  25.05.2018г.;  01.06.2018г.;  08.06.2018г.;  15.06.2018г.;  22.06.2018г.;  07.09.2018г.;  14.09.2018г.;  21.09.2018г.;  28.09.2018г.; 
Хотели към офертата
 
Цената включва

• Транспорт Ямбол - Мармарис - Ямбол с лицензирани, комфортни и луксозни автобуси за международен превоз на пътници на фирма „Дичони” гр. Ямбол .
• Магистрални и фериботни такси.
• Обслужване от представител на ТА”АН МАР ТРАВЕЛ” по време на път.
• Обслужване от представител на фирмата партньор на ”АН МАР ТРАВЕЛ” в Мармарис през целия престой в избрания от Вас хотел.
• 7 нощувки в избран от Вас хотел на база All inclusive или Halfboard. Възможни са промени в описанията на хотелите следете официалните им сайтове. 
• медицинска застраховка ЗД "Дженерали" АД на стойност 5 000 евро;

Цената не включва
 • Мини бар в автобуса:чай, кафе /еспресо или лаваца-капсули/, кафе 3в1;2в1, капучино, мин.вода /0.500мл./, безалкохолно /кен/, бира /кен/
 • Допълнителни екскурзии в Кушадасъ;
 • Лични разходи;
 • Медицинска застраховка за лица:
 •           от 60 до 70 годишна възраст се доплаща по 6,00 лв.
 •           от 71 до 75 годишна възраст се доплаща по 8,00 лв.
 •           от 76 до 80 годишна възраст се доплаща по 18,00 лв.
 •           над 81 годишна възраст се доплаща по 40,00 лв.
 • Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. /гр.Ямбол, ул.Освобождение 7, тел.: 0888 25 84 19/
 • доплащане за отпътуване от гр.София - 30.00 лв - Възрастен; 20.00 лв - Дете до 12г. /двупосочно/
ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

Отпътуване всеки петък от Централна автогара София в 15:30ч от 27 сектор, от Ямбол в 20:00ч.(Автогара) с луксозен автобус. Нощeн преход.

Ден 2

Пристигане в Мармарис около обяд всяка събота. Посрещане от представител на турската фирма партньор в избрания от Вас хотел.Обяд.Настаняване по стаи. Свободно време. Нощувка.

Ден 3

Закуска.Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска.Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Закуска.Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Закуска.Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Закуска.Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане. Обяд. Вечера. Нощувка.

Ден 9

Закуска. До 12.00ч. освобождаване на стаите. Около 12.00ч. отпътуване от съответния хотел за България.

Необходими документи
 • За лица над 18 години- валиден задграничен паспорт 6 МЕСЕЦА след края на почивката;
 • За лица под 18 години- валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие).Ако детето пътува с единият или без родители- нотариално заверена декларация (оригинал и копие) от двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие);
 • Безвизов режим за граждани с български паспорти.
Забележки

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- в брой;

- с кредитна карта ;
- по банков път  - IBAN : BG50UBS80021032840420
                             BIC : UBBSBGSF                               


Забележка: Туроператорът си запазва правата за промяна часовете на тръгване, промяна на датите и цените на офертите при необходимост и форсмажорни обстоятелства. Минимален брой участници-30.

ВАЖНО!
За Мармарис ще се пътува САМО НА ПУБЛИКУВАНИТЕ ДАТИ И ЦЕНИ.
 
На желаещите да пътуват със собствен транспорт се приспада по 50.00лв. на възрастен от общата сума за съответната дата.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ, ОБАЖДАЙТЕ СЕ В АГЕНЦИЯТА !!!

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПЪТУВАНЕ:

 • При настаняването в стандартни тройни стаи вид DBL+Extra Bed, стаята е стандартна двойна, а третото легло е допълнително, тип разтегателно или софа бед за което се заплаща по-малко.
 • При настаняване в стандартна стая за 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL+1 chd; DBL+2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни или софа бед.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • PROMO и ECONOMY стаите в хотелите представляват стаи, обявени на по-ниска цена поради някакъв недостатък спрямо стандартните стаи – често са по-тесни, с крайно местоположение, на приземен етаж, без балкон или тераса, с по-малка баня, по-старо обзавеждане или някакъв друг проблем
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
 • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
 • Точният час на отпътуване за България, се съобщава в автобуса по време на пътуването.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • При необходимост от ползване на медицинската застраховка е задължително първо да се свържете с компанията, обслужваща лицата, застраховани в "Дженерали Застраховане" АД на посочените на застрахователната полица телефони. В случай че пропуснете тази стъпка, Вашата застраховка няма да бъде приложена, като застрахователят няма да възстанови направените от Вас разходи за медицински услуги в пълната им стойност.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Поведение на туристите:

 • Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.
 • По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.
 • По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.
 • Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.
 • При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.
 • При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.
 • При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса. 
Допълнителни

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ В МАРМАРИС СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:

ЕКСКУРЗИИ ЦЕНА НА ВЪЗРАСТЕН ЦЕНА НА ДЕТЕ (7-12)
Обзорна екскурзия  0.00  ***
ЕФЕС - цената включва закуска, обяд и входна такса на Ефес и Дома на Дева Мария 0.00 0.00
Памуккале - цената включва закуска , обяд и входна такса 0.00 0.00
островът на Клеопатра - екскурзия с лодка, обяд и входна такса на острова 0.00 0.00
островът на Клеопатра All Inclusive- екскурзия с лодка, обяд и входна такса на острова, All Inclusive 0.00  0.00 
Егейски острови - екскурзия с лодка по Егейските острови, All Inclusive 0.00 0.00 
Далян - Каунос - входни такси, кални бани, обяд и трансфер 0.00 € 0.00
Далян - Каунос  All Inclusive  - входни такси, кални бани, обяд и трансфер,All Inclusive 0.00  0.00 
Разходка с яхта - трансфер и обяд, All Inclusive 0.00 0.00
Турска вечер - вечеря/бира, вино и безалкохолни напитки/, програма 0.00 0.00
Турска вечер - ядки, бира, вино и безалкохолни напитки, програма 0.00  0.00 
Рафтинг - трансфер, застраховка, оборудване, закуска и обяд 0.00 ***
Дайвинг-гмуркане - трансфер, застраховка, гмуркане и обяд 0.00 ***
Дайвинг - трансфер, застраховка и обяд 0.00  ***
Аквапарк - трансфер, билет  0.00 0.00 €
Куад сафари (1 човек) - трансфер, застраховка и обяд 0.00  ***
Куад сафари (1+1 човек) - трансфер, застраховка и обяд 0.00 € ***
Конна езда - трансфер, застраховка 0.00 ***
Джип Сафари - обяд, пътуване по селски места, водопад 0.00 0.00
о.Родос /Гърция/ - трансфер, билет, пристанищни такси 0.00 0.00
Турска баня - трансфер, масаж с пяна, маслен масаж, пилинг, сауна 0.00 0.00
СПА център (1) - трансфер,спа, сауна, пилинг, масаж с пяна, арома терапи масаж, маска на лицето 0.00  ***
СПА център (2) - трансфер, спа, сауна, пилинг, масаж с пяна, турски вип масаж, маска на лицето 0.00  ***
СПА център (3) - трансфер, спа, сауна, пилинг, масаж с пяна, таилански масаж 0.00  ***
плуване с делфини - трансфер, застраховка, плуване с делфини 0.00  ***
Атракция с делфини - трансфер, застраховка, билет 0.00 0.00

Всички екскурзии се провеждат с професионални екскурзоводи!