МИНИ ПОЧИВКА 2018 В КУШАДАСЪ, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ЛЯТО 2018 В ТУРЦИЯ    

Актуални оферти за екскурзии и почивки

Почивки в Кушадасъ 2018г.

Цени от: 237.00 лв.
Продължителност 9 дни / 7 нощи
Маршрут: София - Ямбол - Кушадасъ

С автобус на фирма „Дичони” и ТА „Ан Мар Травел” гр. Ямбол

ТРЪГВАНЕ НА ПУБЛИКУВАНИТЕ ДАТИ:

15:30ч. от София (Централна Автогара 27сектор, каса №19)

20.00ч. от Автогара гр.ЯМБОЛ 

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ:

 • Ранни записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати.
 • Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване се заплаща по съответната дата на стандартни цени.
 • Всеки турист, който е резервирал и заплатил пакет за ранно записване, в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по съответните тарифи, губи на 100% внесената сума.
Дати
11.05.2018г.;  18.05.2018г.;  25.05.2018г.;  01.06.2018г.;  08.06.2018г.;  15.06.2018г.;  22.06.2018г.;  29.06.2018г.;  06.07.2018г.;  13.07.2018г.;  20.07.2018г.;  27.07.2018г.;  03.08.2018г.;  10.08.2018г.;  17.08.2018г.;  24.08.2018г.;  31.08.2018г.;  07.09.2018г.;  14.09.2018г.;  21.09.2018г.;  28.09.2018г.;  05.10.2018г.;  12.10.2018г.; 
Хотели към офертата
 
Цената включва
 • Транспорт Ямбол - Кушадасъ - Ямбол с лицензирани, комфортни и луксозни автобуси за международен превоз на пътници на фирма „Дичони” гр. Ямбол.
 • Магистрални и фериботни такси.
 • Обслужване от представител на ТА”АН МАР ТРАВЕЛ” по време на път.
 • Обслужване от представител на фирмата партньор на ”АН МАР ТРАВЕЛ” в Кушадасъ през целия престой в избрания от Вас хотел.
 • 7 нощувки в избран от Вас хотел на база Ultra All Inclusive, 24h All Inclusive, All Inclusive или Half board. Възможни са промени в описанията на хотелите! Следете официалните им сайтове. 
 • медицинска застраховка ЗД "Дженерали" АД на стойност 5 000 евро;
Цената не включва
 • Мини бар в автобуса:чай, кафе /еспресо или лаваца-капсули/, кафе 3в1;2в1, капучино, мин.вода /0.500мл./, безалкохолно /кен/, бира /кен/
 • Допълнителни екскурзии в Кушадасъ;
 • Лични разходи;
 • Медицинска застраховка за лица:
 •           от 60 до 70 годишна възраст се доплаща по 6,00 лв.
 •           от 71 до 75 годишма възраст се доплаща по 8,00 лв
 •           от 76 до 80 годишна възраст се доплаща по 18,00 лв
 •           над 81 годишна възраст се доплаща по 40,00 лв
 • Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация./гр.Ямбол, ул.Освобождение 7, тел.: 0888 25 84 19/
 • доплащане за отпътуване от гр.София - 30.00 лв - Възрастен; 20.00 лв - Дете до 12г. /двупосочно/
ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:
Ден 1

Отпътуване - всеки петък от  Централна автогара София в 15:30ч. от сектор 27 и Ямбол(20:00ч. от Автогара ) с луксозен автобус. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане в Кушадасъ около 10,00 ч. всяка събота. Посрещане от представител на турската фирма партньор в избрания от Вас хотел.Обяд. Настаняване по стаи след 14:00ч. Свободно време.  Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка .

Ден 4

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка .

Ден 5

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка .

Ден 6

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка .

Ден 7

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Обяд. Вечеря. Нощувка .

Ден 8

Закуска. Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу допълнително заплащане. Закуска. Вечеря и нощувка.

Ден 9

Закуска. До 12.00ч. освобождаване на стаите. Свободно време. Отпътуване за България /всяка събота/.

Необходими документи
 • За лица над 18 години- валиден задграничен паспорт 6 МЕСЕЦА след края на почивката;
 • За лица под 18 години- валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие).Ако детето пътува с единият или без родители- нотариално заверена декларация (оригинал и копие) от двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие);
 • Безвизов режим за граждани с български паспорти.
Забележки

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- в брой;
- с кредитна карта ;
- по банков път - IBAN : BG50UBBS80021032840420
                           BIC  : UBBSBGSF


Забележка:Туроператорът си запазва правата за промяна часовете на тръгване,промяна на датите и цените на офертите при необходимост и форсмажорни обстоятелства.

Миниланен брой участници - 30.

ВАЖНО! 
За КУШАДАСЪ  ще се пътува само ПУБЛИКУВАНИТЕ ДАТИ И ЦЕНИ.
 
На желаещите да пътуват със собствен транспорт се приспада по 50.00лв. на възрастен от общата сума за съответната дата.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ, ОБАЖДАЙТЕ СЕ В АГЕНЦИЯТА !!!

* Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки.Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на „Дичони” и ТА „Ан Мар Травел”  или на оторизираните агенти!

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПЪТУВАНЕ:

 • При настаняването в стандартни тройни стаи вид DBL+Extra Bed, стаята е стандартна двойна, а третото легло е допълнително, тип разтегателно или софа бед за което се заплаща по-малко.
 • При настаняване в стандартна стая за 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL+1 chd; DBL+2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни или софа бед.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • PROMO и ECONOMY стаите в хотелите представляват стаи, обявени на по-ниска цена поради някакъв недостатък спрямо стандартните стаи – често са по-тесни, с крайно местоположение, на приземен етаж, без балкон или тераса, с по-малка баня, по-старо обзавеждане или някакъв друг проблем
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
 • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
 • Точният час на отпътуване за България, се съобщава в автобуса по време на пътуването.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • При необходимост от ползване на медицинската застраховка е задължително първо да се свържете с компанията, обслужваща лицата, застраховани в "Дженерали Застраховане" АД на посочените на застрахователната полица телефони. В случай че пропуснете тази стъпка, Вашата застраховка няма да бъде приложена, като застрахователят няма да възстанови направените от Вас разходи за медицински услуги в пълната им стойност.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Поведение на туристите:

 • Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.
 • По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.
 • По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.
 • Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.
 • При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.
 • При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.
 • При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса. 
Допълнителни

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСКУРЗИИ ОТ КУШАДАСЪ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:

ЕКСКУРЗИИ ДУХЪТ НА АНТИЧНОСТТА ЦЕНИ /  € ДНИ
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ възрастен дете/7-12/
Екскурзиите ще се осъществят при минимум 12 души
деца /0-6/ - безплатно
ЕФЕС & ДОМЪТ на ДЕВА МАРИЯ, хр.АРТЕМИДА Библиотеката на Целз, 30хил. Амфитеатър, Агората, Фонтана, Римската баня и Руините, Домът на Св.Богородица, стената на желанията и свещенните извори, храмът на Артемида. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод, посещение на магазин за локум. 0,00 € 0,00 € понеделник
ЕФЕС & хр.АРТЕМИДА Библиотеката на Целз, 30хил. Амфитеатър, Агората, Фонтана, Римската баня и Руините, храмът на Артемида. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод, посещение на магазин за локум. 0,00 € 0,00 € понеделник
ДЕВА МАРИЯ & хр.АРТЕМИДА Домът на Св.Богородица, стената на желанията и свещенните извори, храмът на Артемида. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод, посещение на магазин за локум. 0,00 € 0,00 € понеделник
ПАМУККАЛЕ Варовиковите тераси, Древният Хиераполис, изворът на Клеопатра, античният театър. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод, посещение на магазин за оникс, обяд (без напитки) 0,00 € 0,00 € четвъртък
ИЗМИР & ШИРИНДЖЕ Часовниковата кула, чаршията Кемералтъ, площад Конак, местността Телеферик, древногръщкото село Ширидже:закътани кафани, калдъръмени улици, църквата св.Йоан. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод. Препоръчват се удобни обувки. 0,00 € 0,00 € сряда
ПРИЕНЕ, МИЛЕТ, ДИДИМ Три древни Йонийски града, центъра на философията, строителния план на Хипподамус, храмовете на Аполон и Атина, античните театри, каменното изображение на Медуза. Жителите на Милет са основали Черноморските колонии Одесос и Аполония. Цената включва: входни такси, транспорт, лицензиран екскурзовод. Препоръчват се удобно обувки. 0,00 € 0,00 € петък
МОРСКИ ЗАБАВЛЕНИЯ
РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ Потопете се в бистрото Егейско море, изживейте незабравими мигове. Цената включва: двупосочен трансфер от/до пристаницето, обяд с включени кола, фанта, спрайт (само по време на обяда) 0,00 € 0,00 € вторник /  петък
ГМУРКАНЕ Преживяване за всеки с авантюристичен дух. Цената включва: двупосочен трансфер, професионален инструктор, оборудване за гмуркане, сандвич (без вода и напитки) 0,00 € Х всеки ден
о.САМОС Гръцкият о.Самос (островът на Питагор). Цената включва: двупосочен трансфер от/до пристанището, билет за ферибота, пристанищна такса. 0,00 € 0,00 € сряда /  петък
ВОДНИ ЗАБАВЛЕНИЯ
деца /0-3/ - безплатно
АКВАПАРК Множество водни пързалки и басейни в един от най-големите аквапаркове в Европа. Забранено е внасянето на всякакви видове храни и напитки. 0,00 € 0,00 € всеки ден

ТУРСКА БАНЯ

/ХАМАМ/

Двупосочен трансфер, парна баня, сауна, пилинг с кесе, сапунен масаж и масаж с етерични масла. Традиционна турска баня и релакс масаж извън хотела в удобен за Вас час. 0,00 € Х всеки ден
ДРУГИ
ОБЗОРНА ОБИКОЛКА Живописното крайбрежие на Кушадасъ, хълмът "Газибейенди", Птичият остров, древната джамия в Селчук "Иса Бей", посещение на кожен и сувенирен магазим 0,00 € 0,00 € неделя
САФАРИ КОННА ЕЗДА Незабравимо преживяване за тези които обичат природата, ездата и приключението. Включва обяд (без вода и напитки по време на обяда) 0,00 € 0,00 € всеки ден
ДЖИП САФАРИ Цената включва: двупосочен трансфер и обяд (без вода и напитки по време на обяда) 0,00 € 0,00 € всеки ден
АТВ САФАРИ Цената включва: двупосочен трансфер и каране на АТВ. Не е разрешено за деца под 15 години. 0,00 € DOUBLE  0,00 € SINGLE всеки ден

Туристическа фирма "АН МАР ТРАВЕЛ" гр. Ямбол не носи отговорност за промяна на цените на допълнителните екскурзии, организирани от турските фирми туроператори!)